Select language: magyar

Tudásbázis

Ingyenes DEMO verzió PGR hozzáféréssel használható Mobilbarát

Ebbe az alkalmazásba gyűjtöttük össze a KITE több mint 50 éves szakmai tudását. Kísérleti eredmények, szakmai anyagok, növényvédelmi előrejelzések, oktatóanyagok egyaránt megtalálhatók, egyszóval minden információ, amire Önnek és a PGR szaktanácsadójának szüksége lehet.

Mire jó az applikáció?

A Tudásbázis elkészítésének és üzemeltetésének célja, hogy a KITE-ben évtizedek alatt felgyülemlett szaktudást, eredményeket egy közös platformon, ne elaprózódva (több helyen), hanem összegyűjtve, strukturált módon egy erre kifejlesztett digitális tárházban helyezzük el.

A szakmai anyagok agrotechnológiai, műszaki és IT oldalról folyamatosan kerülnek feltöltésre, így biztosítva, hogy az érdeklődők naprakész információkhoz juthassanak.

A tudásanyagok egy jól áttekinthető digitális fastruktúrában érhetők el, ami hatékony böngészést tesz lehetővé. Mindemellett a rendszer lehetővé teszi az anyagok közötti gyors keresést is.

A Tudásbázist személyre szabhatja, hiszen a felületen kijelölheti azokat a dokumentumokat, amelyeket a legközelebbi belépéskor gyorsan, keresés nélkül szeretne elérni.

AZ ALKALMAZÁS ÁLTAL
BIZTOSÍTOTT ELŐNYÖK

Hatalmas tudásanyag

Az agorotechnológiai, műszaki és informatikai tudásanyagok egy helyen érhetők el.

Gyors információelérés

Keressen gyorsan és hatékonyan a tudásanyagok között, vagy jelöljön be kedvenceket.

Zsebünkben a tudás

A Tudásbázis mobilfelületen is elérhető, így bármikor, bárhol böngészhet az információk között.

ÉRDEKLI A RENDSZER?

Részesüljön Ön is a PGR előnyeiből, lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal a részletesebb tájékoztatásért, a lehetőségek maximális kihasználásáért!

TOVÁBBI HASZNOS APPLIKÁCIÓK

Ne maradjon le a PGR újdonságairól, akcióiról, híreiről.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!