Select language: magyar

Kijuttatástervező

PGR hozzáféréssel használható

Az adottságaink megismerését és a technológiai döntést követően a végrehajtási fázisba lépünk. A Kijuttatástervező alkalmazás elsődleges célja, hogy a tápanyagtervezés során kialakított műtrágyázási technológiát lefordítsa a végrehajtó gépek nyelvére, emellett lehetőséget teremt a kész tervek pontosítására a termőhelyi adottságok ismeretében. Az alkalmazás permetezési és vetési előírások elkészítésére is alkalmas. Az így elkészített térkép a legtöbb gyártó intelligens eszközével kompatibilis.

Mire jó az applikáció?

A tábla kiválasztása után tervezhetünk műtrágya-, vetőmag- és növényvédőszer-kijuttatást. Alaptérképnek választhatunk műtrágyázási technológiát a tápanyagtervező alkalmazásból, amely tartalmazza a műtrágyákat, termőképesség-térképet, hozamcél- vagy akár NDVI-térképet is. A különféle vizualizációs eszközökkel igényeinknek megfelelően alakíthatók a térképek, melyekhez statisztikát nézhetünk, de akár össze is hasonlíthatjuk őket, hogy megtaláljuk a megfelelőt. A kategóriákhoz rendelt mennyiségek a szerkesztőeszközök segítségével módosíthatók a termőhelyi vagy akár az üzleti igényeknek megfelelően. Végül egy gombnyomásra elkészül az Rx shape fájl, melyet már csak be kell tölteni.

AZ ALKALAMZÁS ÁLTAL
BIZTOSÍTOTT ELŐNYÖK

Könnyű adatkezelés

A kapcsolódó alkalmazásokban elkészített adatok, térképek könnyedén kiválaszthatók a Kijuttatástervezőben.

Pontosabb tervezés

A cellák szerkesztésével módosíthatjuk a tervet a termőhelyi és az üzleti igényeknek megfelelően.

Kalkulálható eredmény

A terv elkészültével egyből látjuk a szükséges inputanyag-mennyiséget, ami minden módosítás alkalmával pontosításra kerül.

ÉRDEKLI A RENDSZER?

Részesüljön Ön is a PGR előnyeiből, lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal a részletesebb tájékoztatásért, a lehetőségek maximális kihasználásáért!

TOVÁBBI HASZNOS APPLIKÁCIÓK

Ne maradjon le a PGR újdonságairól, akcióiról, híreiről.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!